© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de yağmur ve dolu trafiği olumsuz etkiledi

Denizli’nin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve dolu yağışı etkili oldu. Denizli-Antalya ve Muğla karayolunda yağışın etkisi ile yoldan çıkan 2 otomobil yol kenarına savruldu.

Denizli’de akşam saatlerinde başlayan karla karışık yağmur ve dolu yağışı, karayolu trafiğini olumsuz etkiledi.
Denizli - Antalya karayolu ve Tavas - Muğla karayolu kenarları dolu yağışından dolayı beyaza büründü. Dolu yağışı nedeniyle araçlar yolda ilerlemekte zorlandı. Dolu nedeniyle yolda ilerlemekte zorlanan bazı sürücüler ise otomobillerini park ederek doludan korunmaya çalıştı. Cankurtaran mevkiinden Antalya ve Muğla istikametine giden araçlar hafif buzlanma nedeniyle güvenlik amaçlı trafik polisleri tarafından yol yaklaşık yarım saat kapalı tutuldu. Karayolları ekipleri tarafından tuzlama ve kar küreme araçları önlem amaçlı yolda küreme ve tuzlama işlemi yaptı.

2 otomobil yoldan çıktı
Yağış nedeniyle Tavas - Muğla karayolunda maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler yol kenarına savruldu.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER