Denizli’den fırtına geçti
ACIPAYAM Denizli genelinde, yaklaşık 24 saat etkili olan şiddetli fırtına günlük hayatı olumsuz yönde etkilemesinin yanı sıra maddi hasara da yol açtı.
Fırtına, Denizli’nin birçok noktasında etkisini gösterdi. Kimi noktalarda ağaçları kökünden söken, kimi noktalarda çatıları uçuran fırtına bazı ilçeleri de adeta savaş alanına çevirdi. Tüm bu yaşanan etkili fırtınada tek teselli kimsenin yaralanmaması oldu. Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Değirmenönü Mahallesi, Karaman Pazarı olarak bilinen noktada meydana gelen olay ise yürekleri ağızlara getirmeye yetti. Şiddetli fırtına yol kenarında bulunan bir reklam panosunu yerinden söktü. Pano büyük bir gürültü ile yere düşerken onu tutan ayaklarından biri de temelinden söküldü ve o esnada yoldan geçen bir ticari aracın sağ camından içeri girdi. Bu kaza sonrası aracın yolcu bölümünde kimsenin oturuyor olmaması olası üzücü bir durumunda önüne geçti.
Fırtınanın şiddeti bu olayla bir kez daha gözler önüne serilmiş oldu. Dün gece yarısından sonra yerini kar ve sağanak yağışa bırakan fırtına, maddi hasarla atlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.