© Haber Acıpayam 2022

Denizlili alabalık yetiştiricilerine dezenfektan dağıtımı yapıldı

Denizli’de faaliyet gösteren 103 alabalık üretim tesisine 10 bin 300 litre dezenfektan dağıtımı yapıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamı hibe desteğiyle, il genelinde faaliyet gösteren 103 alabalık üretim tesisine 10 bin 300 litre dezenfektan dağıtımı gerçekleştirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Müdürü Şakir Çınar; Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen bu proje ile küçük aile işletmelerinin yoğun olduğu kentte balıkçılık sektörüne katkıda bulunarak yerel ekonomiyi desteklemeyi hedeflediklerini belirtti.

“Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”
Üreticilere büyük katkılar sağlamak istediklerini ifade eden Çınar, “Projemiz ile yavru ve porsiyonluk alabalık üretiminde sağlıklı büyüme, üreticilerin maliyetlerinin düşürülmesi ve sürdürülebilir gıda temini hedeflendi. Üreticilerimizin ihtiyaçları göz önünde tutularak üretimin artırılması ve su ürünleri tesislerinin sürdürülebilirliğinin sağlanmasının yanında çevre ve su kaynaklarının korunması da sağlanacaktır. Her alanda Denizli tarımına ve üreticilerimize desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER