© Haber Acıpayam 2022

Denizlili şampiyon taekwondocular hazırlıklarını sürdürüyor

10. Turkish Open Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Denizlili milli teakwondocular Ceyda Gencer ve Fatih Gültekin, zorlu geçecek turnuva öncesi çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Taekwondo Fedarasyonu faaliyet programında yer alan, Para Taekwondo müsabakaları 17-18 Ocak tarihlerinde Konya’da düzenlendi. İlimizi temsil eden Aydoğdu Taekwondo Spor Kulübü sporcusu Fatih Gültekin K41 kategorisi Erkekler 70 kg.’da Türkiye Şampiyonu oldu. Bu başarısı sonucunda Milli forma ile ülkemizi temsil eden Fatih Gültekin, Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) faaliyet programında yer alan ve 04-07 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen 10. Turkish Open Para Taekwondo Müsabakaları sonunda şampiyon olup, ülkemize altın madalya kazandırdı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun düzenlediği Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası,16-22 Haziran tarihlerinde Karaman’da yapıldı. 75 ilden 3500 sporcunun mücedele ettiği turnuvada, Genç Kadınlar kategorisi 52 kg’da Aydoğdu Taekwondo Spor Kulübü Milli sporcusu Ceyda Gencer Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyaya ulaştı. Bu sonuçla Milli sporcu Gencer, 06-09 Temmuz tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan 10. Turkish Open Taekwondo Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Denizlili Milli Teakwondo Sporcuları Ceyda Gencer, Fatih Gültekin ve antrenörleri Abdullah Çırak, zorlu geçecek turnuva öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’ı ziyaret etti. Ziyarette sporculardan, madalyaya uzanan zorlu süreci dinleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, sporun hiçbir zaman engel tanımadığını belirterek, sporcuları ve antrenörlerini kutladı. Gereken her türlü desteğin sağlanmaya devam edeceğini belirten İlman, sporculara başarılarının devamını diledi.
(MB-S)

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER