Denizlililer, Büyükşehirin mahalle iftarlarında buluşuyor
ACIPAYAMRamazan ayında gelenekselleşen mahalle iftarları ile Denizlilileri buluşturmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kez gönül sofrasını Yenişehir Mahallesi’nde kurdu. Eşi Berrin Zolan ile birlikte katıldığı mahalle iftarında sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla tek tek selamlaştı, ramazanlarını kutladı. İftarın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Zolan, “Mahalle iftarlarımız ile hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Çok yoğun bir katılım var. Vatandaşlarımız büyük ilgi gösteriyor, bizlerin davetini kırmadan geldiler, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her gün bir mahalledeyiz ama gidemediğimiz mahalleler var. Onlarda haklarını helal etsinler. Ramazan ayı çok güzel başladı, güzel devam ediyor. Yardımlaşma ve dayanışma en üst seviyede devam ediyor. Deprem bölgesinde de acı büyük ama yaralar sarılıyor. Her gittiğimde işlerin daha da toparlandığını, afetzede kardeşlerimize en üst seviyede ihtiyaçlarının giderildiğini görüyoruz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak biz de orada hizmet etmeye gayret ediyoruz. Hem Denizli’mizde hem Hatay’da şu anda hizmet ediyoruz. Allah’ım işlerimizi kolay eylesin, afet ve belalardan korusun ” dedi.
“Allah’ım nice güzel işleri yapmayı nasip etsin”
Denizli’de Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini bu kapsam da da Yenişehir Mahallesi’nde de birçok çalışma gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Yenişehir Mahallemizde içme suyu hatlarında sorunlar vardı. Hatlarımızı baştan aşağıya değiştirdik. Şu anda çok şükür tertemiz sular evlere ulaşıyor. Birçok yeşil alan, tesisler kazandırdık, Allah’ım nice güzel işleri yapmayı nasip etsin. Sadece Yenişehir’de değil, tüm mahallelerimizde aynı gayretle aynı güzelliğe ulaşmak için çalışıyor, koşturuyoruz. Tüm hemşehrilerimin ramazanlarını tebrik ediyorum. Allah’ım Kadir Gecemiz ile bayramımıza kavuştursun. Afet ve felaketlerden korusun” dedi. Başkan Zolan, açıklamanın ardından vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.