Denizlispor, Başakşehir maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek
ACIPAYAM Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak karşılaşmaları yönetecek olan hakemler belli olurken Denizlispor ile Başakşehir maçının hakemi belli oldu.
Süper Lig'in 31. haftasında Denizli’de oynanacak olan Başakşehir karşılaşmasını yönetecek hakemler belli oldu. 21 Mart 2021 Pazar günü saat 16.00'da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Denizlispor ile Başakşehir maçının hakemi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından belli oldu. Yapılan açıklamaya göre, Denizlispor ile Başakşehir arasında oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Kısal üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mustafa Filiz olacak.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.