Denizlispor, Beşiktaş maçının ardından PFDK’dan ceza aldı
ACIPAYAM Yukatel Denizlispor, evinde ağırladığı Beşiktaş maçında 3-2 mağlup olmasının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ve Yavuz Cinkaya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ceza işlemi uygulandı. Denizlispor maçında kırmızı kart gören Beşiktaşlı oyuncu Josef de Souza ise 2 maç ceza aldı.
Yukatel Denizlispor, Beşiktaş maçında 3-2 mağlup olmasının ardından stadyum dışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin ve Yavuz Cinkaya Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. PFDK’nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı karar ise; “Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin’in, 26.10.2020 tarihinde Denizli’de oynanan Denizlispor-Beşiktaş Süper Lig müsabakasında, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Denizlispor Kulübü idarecisi Yavuz Cinkaya’nın, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunulmasından dolayı ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Beşiktaş sporcusu Josef De Souza Dias’ın, 26.10.2020 tarihinde Denizli’de oynanan Denizlispor-Beşiktaş Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.” İfadeleri yer aldı.
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.