Denizlispor sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor
ACIPAYAMSpor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sezon öncesi çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Sezon öncesi ne kadar hazır hale gelirsek, lige de o derece iyi başlarız” dedi.
Geride kalan sezon son 15 maçta 30 puan toplayarak, maç başına 2 puan ortalamasıyla sezonu hedefledikleri şekilde bitirdiklerini belirten A. Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Sezon bittikten sonra yaptığım açıklamada, kadronun korunması halinde devam edeceğimi söylemiştim. Kulübün mali yapısı ortada. Gerçekler neyse, hedeflerimiz ve çalışmalarımız da aynı oranda gerçekçi olmak zorunda. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Sezonun bitimiyle birlikte yönetim kurulumuz elinden geleni yaparak geçen sezon futbolcu alacaklarını ödedi ve kadromuzu neredeyse tamamen korudu. Kadronun korunması konusunda hem yönetim kurulumuza hem de futbolcularımıza gösterdikleri karşılıklı anlayış ve uzlaşma çabaları için teşekkür ediyorum” dedi.
Geriye bakmanın kimseye bir faydası olmayacağını ifade eden Mesut Bakkal, “Artık önümüze bakmak, hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı buna göre yapmak zorundayız. 25 Haziran’da toplanarak çalışmalarımıza başladık. Alt yapıdan da takımımıza takviyeler yaptık. Günde çift idmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımın gösterdiği performanstan memnunum. Her geçen gün daha iyi olmak için, hazırladığımız program dahilinde çalışıyoruz. Bayramdan sonra 15-25 Temmuz tarihleri arasında Burdur’da 10 günlük sezon öncesi kampı yapacağız. Burada 5 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Hazırlık maçları, sezon öncesi durumumuz hakkında bize daha net veriler ortaya koyacak. Hem fizik kondisyon olarak daha hazır hale gelecek hem teknik taktik çalışmalarımızı geliştirecek hem de eksiklerimizi görme ve giderme fırsatı bulacağız. Sezon öncesi ne kadar hazır olur ve lige o oranda hazır girersek, hedefimize ulaşma konusunda işimiz o derece rahat olur” dedi.
“Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın”
Taraftarlara da çağrıda bulunan teknik direktör Mesut Bakkal, “Geride kalan sezonun son 15 maçlık periyodunda ortaya koyduğumuz mücadele ve elde ettiğimiz başarıda taraftarlarımızın büyük katkısı oldu. Onlar bana hep güvendi ve her şartta destek oldu. Kendilerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Aynı desteği sürdüreceklerinden zerre şüphem yok. Kulübümüz kombine biletleri satışa çıkardı. Taraftarlarımızın mümkünse kombine bilet, değilse de maç maç biletlerini alarak tribünleri doldurmalarını ve desteklerini sürdürmelerini istiyorum. Saha içi başarı sadece saha içindeki mücadeleyle kazanılmaz. Yönetiminden teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına, kulüp çalışanlarından basınına kadar tüm paydaşlar birlik beraberlik içinde olduğunda, inanıyorum ki daha güzel başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.