© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor transfer atağına geçti

Yukatel Denizlispor, savunma oyuncusu olan 20 yaşındaki Görkem Can ile 2,5 yıllık, Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi sözleşme imzalayarak yeşil siyah renklerine bağladı.

Denizlispor, geçtiğimiz haftalarda başladığı transfer çalışmalarına her gün bir yenisini daha ekliyor. Geçtiğimiz haftalarda, Kosova doğumlu 18 yaşındaki genç santrfor Veton Tusha ile 3.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Ardından Helsingborgs takımında forma giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mix Diskerud ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllığına sözleşme imzalamıştı. Gaziantep FK’da forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Kubilay Aktaş ile sezon sonuna kadar anlaşan Denizlispor, altyapıdan 3 futbolcusuyla profesyonel sözleşme imzaladı. Yeşil siyahlı ekibe katılan 19 yaşındaki Ferhat Erdoğan, 17 yaşındaki Göktuğ Ercedoğan ve geçtiğimiz sezon Bursa Arabayatağı’ndan transfer olan 18 yaşındaki Hüseyin Furkan Uslu 5’er yıllık resmi sözleşmeye imza atması sonrasında Denizlispor’a 2 futbolcu daha kadroya dahil edildi.

Denizlispor transfer çalışmalarına hızla devam ediyor
Denizlispor Futbol Kulübü tarafından yapılan açıklamada savunma ve orta saha oyuncuları ile anlaştığını belirterek 2 farklı açıklama yayınladı. Denizlispor ilk açıklamasında; “Kulübümüz, son olarak Groningen forması giyen 20 yaşındaki savunma oyuncusu Görkem Can ile 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Görkem Can'a hoş geldin diyor, yeşil siyah formamız altında başarılar diliyoruz” dedi.

Kulüp tarafından yapılan diğer açıklama ise; “Kulübümüz, son olarak Aytemiz Alanyaspor forması giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Hasan Ayaroğlu ile 6 aylık resmi sözleşme imzalamıştır. Hasan Ayaroğlu'na hoş geldin diyor, yeşil siyah formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

İlginizi Çekebilir

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

Otomobilin traktöre çarptığı kazada ağır yaralanan kadın kurtarılmadı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde seyir halindeki otomobilin, pulluk bağlı traktöre arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan kadın kurtarılmadı.

Kendisini silahla vuran şüpheliyi kovalayıp yere yıktı

Denizli'de bir araç kiralama firmasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu emekli polis, iş yeri sahibini silahla ateş ederek 2 yerinden yaraladı. Peş peşe tetiğe basan emekli polis olay yerinden kaçmaya çalışırken, yaralı iş yeri sahibi peşinden koşarak eline aldığı döner bıçağının sapını sırtına vurup yere düşürdüğü ve saldırganın yerde yatan yaralıya tekme attığı anlar saniye saniye görüntülere yansıdı.

TÜM HABERLER