Denizlispor, Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor
ACIPAYAMYukatel Denizlispor, Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanda ayrı çalışan 3 futbolcunun deplasmanda forma giyemeyeceğini açıkladı.
Denizlispor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Geçen haftayı BAY geçen yeşil siyahlı ekip, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmanı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışmalarının ardından yapılan taktik çalışmalar ile sona erdi. Sakatlıkları bulunan Mustafa Yumlu, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Bu üç futbolcu Yeni Malatyaspor karşısında forma giyemezken Pazar günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.
Yeşil-siyahlılar, yarın sabah yapacağı antrenmanla Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını sürdüreceğini belirtti.
İlginizi Çekebilir
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.
Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm
Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.
Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor
Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı
Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.