© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor’da kamp başlıyor

 Yukatel Denizlispor, 2020-2021 yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar'da kamp gerçekleştirecek. Kamp sürecinde antrenman çalışmalarına devam ederken, 2 Hazırlık maçının ardından Denizli’ye döneceği belirtildi.
Yeşil-siyahlı takım, 2020 - 2021 yeni sezon öncesi hazırlık sürecine Afyonkarahisar'da kamp gerçekleştirecek. Kamp programını açıklayan Denizlispor, Afyonkarahisar'da hazırlık maçlarını gerçekleştirecek. 28 Ağustos 2020 Cuma günü Afyonkarahisar'a hareket edecek olan yeşil-siyahlı takım 6 gün otelde konaklayacak. 29 Ağustos 2020 Cumartesi günü Gaziantep FK ile ilk hazırlık karşılaşmasını oynayacak ve ardından 3 Eylül'de ise Bandırmaspor ile karşılaşacak. Karşılaşmanın ardından Denizli'ye dönüş yapacak olan kafile, hazırlıklarını Denizli’de Haluk Ulusoy tesislerinde sürdürecek. Kamp öncesinde Denizlispor’da bulunan futbolcu, teknik heyet ve personellere korona virüs (Kovid-19) testi uygulanacak.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER