DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ EVLERİNE KAVUŞTU
ACIPAYAMAcıpayam ilçemizde 20 Mart 2019 'da depremden zarar gören ailelere yönelik yapılan AFAD konutları sahiplerini buldu.
Daha önce kura çekimi yapılan evlerden 167 si için anahtar teslimi yapıldı. Anahtar teslimi için tören yapılmazken, ev sahipleri yeni evlerine kavuştu.
Can kaybının yaşanmadığı Acıpayam'da geçen yıl 20 Mart'ta meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremde çok sayıda evde maddi hasar, kimi evlerde kullanılamaz hale gelmişti.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından hem Acıpayam Belediyesi, hem TOKİ hem de AFAD yeni konutlar için harekete geçti.
Acıpayam Oğuz Mahallesi mevkiinde yapılan TOKİ konutlarında bulunan evler için anahtar teslimi yapıldı.Yapılan teslim ile 167 aile yeni konutlarına kavuşmuş oldu.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.