© Haber Acıpayam 2022

Domuz sürüsünün akşam gezintisi kameraya takıldı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde akşam gezintisine çıkan domuz sürüsü, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Denizli’nin Merkezefendi ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi’nin yukarı bölgelerinde aksam gezintisine çıkan domuz sürüsü, vatandaşların cep telefonlarıyla görüntülendi. Aşırı yağış ve yiyecek bulmak için mahalleye inen domuz sürüsü bir süre sokak aralarında gezip çöp bidonlarını karıştırdıktan sonra gözden kayboldu.

Yenişehir Mahalle Muhtarı Mehmet Karataş, mahallenin dağa yakın olması nedeniyle zaman zaman domuz sürüleriyle karşılaştıklarını söyledi. Muhtar Karataş, “Yenişehir Mahallesi’nin üst bölgeleri dağa ormanlık alana çok yakın. Yaban hayattaki domuz sürüleri de aç kaldıklarında, çöp bidonlarını karıştırmak için zaman zaman mahallemize iniyorlar. Daha öncede özellikle kışın çöpleri karıştıran domuz sürülerini görmüştük. Sürü yine mahallemize gelmiş, bir süre gezdikten sonra dağa geri dönmüş” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER