DTO Başkanı Erdoğan’a olan sevgisini el emeği eserine işledi
ACIPAYAM Denizli Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’a karşı büyük bir sevgi besleyen tezgah ustası Ethem Başbuğ, sevgisini el emeği göz nuru eserlerine işleyip Erdoğan’a hediye etti.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, kendisine karşı büyük bir sevgi ve muhabbet besleyen Buldanlı tezgah ustası Ethem Başbuğ'u da kabul etti.
Uğur Erdoğan’ı sosyal medya ve basın yoluyla takip ettiğini, çalışmaları ile neredeyse bitmek tükenmek bilmeyen azminden ve çalışkanlığından dolayı çok beğendiğini dile getiren emektar tezgah ustası Ethem Başbuğ, bizzat ziyaret edip Denizli’ye ve Denizlililere hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek istediğini söyledi. Başbuğ, Eroğan’a kendi el emeği ve göz nuruyla işlediği ve üzerinde ismi yazılan mekiği Başkan Erdoğan’a hediye etti.
Tezgah ustası Başbuğ’a ilgisinden ve ziyaretinden dolayı teşekkür eden DTO Başkanı Erdoğan ise, “Dokumanın başkenti yeşil Buldan'ımızdan ziyaretimize gelmişsiniz. Üstelik el emeği göz nuru dokuma tezgahı mekiğiniz ile el dokumasını da hediye getirmişsiniz; sağ olun. Alın teri, el emeği ve göz nuruyla emek emek üretilenler, bizim için dünyanın en kıymetli hazinesidir. Bunları, sizden bir hatıra olarak başköşede saklayacağız. Ne mutlu ki bize; Rabbim böyle bir görev nasip ederek sizlerin, siz değerli hemşehrilerimizin sevgisine mazhar olma şerefine ulaştırdı. Bu ilgi ve sevgiye layık kalmaya çalışıyoruz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.