© Haber Acıpayam 2022

Elektrikli bisikletteki 2 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüleri ortaya çıktı

Denizli’nin Çal ilçesinde otomobilin elektrikli bisiklete çarpması sonucu 2 kişinin fırlayıp yaralandığı kaza anının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

Kaza, Çal ilçesi İsmailler Mahallesi Denizli yolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezi istikametine giden Şamil B. idaresindeki Opel marka 20 NB 483 plakalı otomobil, ana yoldan karşı tali yola girmek için dönen Eylül A.’nın kullandığı elektrikli bisiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisikletin sürücüsü ve yolcu konumundaki Hatice İrem B. metrelerce fırladı. Yaralılar sonrasından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza kamerada
2 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı. Görüntülerde otomobilin süratle çarptığı elektrikli bisikletti 2 kişinin metrelerce fırlaması ve vatandaşların yardıma koşması yer aldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER