Emniyet kemerini arkadan bağlayan sürücü ağır yaralandı
ACIPAYAMDenizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet, metrelerce sürüklendi. Araçtan fırlayarak ağır yaralanan genç sürücünün, emniyet kemerini ses çıkarmaması için arkasından bağladığı belirlendi..
Kaza, Merkezefendi ilçesi Menderes Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Arif Tezcan (22), idaresindeki 35 PNY 52 plakalı Nissan marka kamyonet ile seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan kamyonet, yaklaşık 85 metre takla atarak sürüklendi. Kaza sonrası araç bir noktaya, genç sürücüsü ise başka bir noktaya savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza anında araçtan fırlayan ve ağır yaralanan 22 yaşındaki genç, sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.
Araçta yapılan incelemelerde sürücü koltuğundan bulunan emniyet kemerinin, ses çıkarmaması için koltuğun arkasından takıldığı tespit edildi. Emniyet kemerini arkadan bağlayan ve bu nedenle araçtan fırlayan genç sürücünün durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.