© Haber Acıpayam 2022

Enerjinin geleceği Denizli'de konuşulacak

Türkiye'de 150 üye belediyesi bulunan Enerji Kentleri Birliği (EKB) Meclis Toplantısı Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak. Başkanlığını 2 dönemdir Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yaptığı EKB Meclis Toplantısı 22 Ekim 2021 Cuma günü Karahayıt Mahallesi'nde gerçekleştirilecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşmacı olarak katılacağı “Yenilenebilir Enerji Politikaları ve Belediyeler” paneli de düzenlenecek. Çok sayıda üye belediyenin başkanı ve meclis üyelerinin katılacağı organizasyonda yenilenebilir enerji projeleri ile Denizli’deki yenilenebilir enerji tesislerine de teknik ziyaretler yapılacak. Program kapsamında katılımcılara ayrıca Denizli'nin tarihi ve turistik değerleri de tanıtılacak.

 

"Güzel bir organizasyona daha imza atıyoruz"

 

Denizli’nin çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacağını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı ve EKB Başkanı Osman Zolan, EKB Meclis Toplantısı'nın başarılı ve verimli geçmesini diledi. Başkan Zolan, "Denizlimizde güzel bir organizasyona daha imza atıyoruz. Başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Bey olmak üzere birbirinden kıymetli misafirlerimizi şehrimizde ağırlayacağız. Şehrimizdeki enerji tesislerine teknik geziler düzenleyeceğiz. Özellikle yenilenebilir enerji konusunda çok önemli değerlendirmeler yapılacağını düşünüyorum. Toplantımızın Denizlimize ve ülkemize şimdiden hayırlar getirmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER