Engelleri aşıp ikinci şiir kitabını yazdı
ACIPAYAMDenizli’de yaşayan bedensel engelli Gökhan Sağıt’ın ikinci şiir kitabı olan ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’yi okurlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor.
Denizli’nin Kale İlçesine bağlı Gökçeören Mahallesi’nde yaşayan 35 yaşındaki doğuştan bedensel engelli Gökhan Sağıt, 60 sayfadan oluşan ve 50 şiirinin yer aldığı ilk şiir kitabı ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler’ kitabını 2022 yılında bin 750 adet bastırarak okuyucularıyla buluşturmuştu. Engellerin hayallerine engel olamadığı Gökhan Sağıt, 1 yıllık çalışma ile 60 şiirin yer aldığı 50 sayfalık ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’ şiir kitabını da hazırladı. Engelli Şair Sağıt, uygun matbaa ve yayın evi bulursa ikinci kitabını da en kısa sürede okuyucularla buluşturacak.
Kitaba ve şiire karşı büyük bir ilgi duyduğunu ifade eden Gökhan Sağıt, “İlk kitabımı yayınladıktan sonra ikincisi için çalışmalara başlamıştım. 1 yıllık çalışma ile 60 şiirin yer aldığı 50 sayfalık ‘Bir Engellinin Yüreğinden Şiirler 2’ şiir kitabımı da tamamladım. Matbaa ve yayın evi bulunursa ikinci kitabım kısa sürede okurlarla buluşacak. İlk kitabımı basan Denizli’deki matbaa ne yazık ki kapandı. Kitabını uygun fiyattan basacak matbaa ve yayın evi arayışı içerisindeyiz. Matbaa ile ilgili hayırseverlerimizden destek gelirse çok mutlu olacağım. Bu güzel şiirlerin biran önce okuyucularla buluşması ümit ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.
Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı
Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.
Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor
Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.