© Haber Acıpayam 2022

Esnafı oyalayıp küçük kıza hırsızlık yaptırdılar

Denizli’de alışveriş bahanesiyle girdikleri aktarda çalışanı oyalayan iki kadın, yanlarında getirdikleri küçük kıza hırsızlık yaptırdı. Kasanın çekmecesinden içerisinde 20 bin TL olan çantayı alıp eteğine gizleyen küçük kız ve kadınlar, tarttırdıkları ürünü de almadan kayıplara karıştı.
Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi'nde Bayramyeri Meydanı'nda faaliyet gösteren bir aktarda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akraba oldukları iddia edilen iki kadın, yanlarındaki küçük bir kız çocuğuyla birlikte Hakkı Memişoğlu’na ait aktara geldi. Örtülü ve yüzleri maskeli olan iki kadın, bir süre etrafa bakındıktan sonra iş yeri çalışanından kendilerine 10 TL’lik kına tartmasını istedi. Olay esnasında iş yerinde yalnız çalışmakta olan genç kız, kapının önündeki rafta bulunan poşetten kınayı alarak tarttığı sırada anne olduğu öne sürülen kadın, küçük kızı tezgahın arkasındaki kasaya yönlendirdi.

İki kadın çalışanın görüş açısını kapattı
Küçük kız, iki kadının iş yeri çalışanının içeriyi görmemesi için görüş açısını kapatması sayesinde tezgahın arkasına dolaşıp içerisinde 20 bin TL olan el çantasını aldı. Saniyeler içerisinde kasanın çekmecesinden içi para dolu çantayı alan küçük kız, gizlemeye çalıştığı çantayla birlikte kapıda kendisini bekleyen kadınların yanına geldi. Elindeki çantayı eteğinin içerisine gizleyen kız çocuğu ve iki kadın, çalışanın hazırladığı siparişi de bahane uydurup almadan bölgeden uzaklaştı.
Bir süre sonra yeniden iş yerine gelen Hakkı Memişoğlu, çekmeceyi açıp baktığında çantasının yerinde olmadığını fark etti. Kamera kayıtlarını izlediğinde soyulduğunu anlayan Memişoğlu, ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, kayıtlara yansıyan olayın faillerini anında tanıdı. Bölgede daha öncede de hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Ne kadar dikkatli olmaya çalışsalar da hırsızlık olaylarına engel olamadıklarını ifade eden Hakkı Memişoğlu, "Dün öğle saatlerinde arkadaşımız tek başına çalışırken iki kadın ve bir çocuk gelmiş. Çalışanımıza birkaç soru sorduktan sonra dışarıda bulunan kınadan 10 TL’lik istediklerini söylüyorlar. Kınayı kattığı sırada iki kadın önünü kapatıyor ve kız çocuğu kasada bulunan para çantasını alıp tekrar çıkıp geri çıkıyor. Dışarı çıkıyorlar, tarttırdıkları kınayı almadan bırakıp gidiyorlar. Ay sonu ödemelerimizden dolayı 20 bin TL paramız vardı. Kimliğimiz, kredi kartımızı her şeyimiz içindeydi. Dükkandan buradan bankaya giderken kullandığımız çantamızdı. Başkalarının canının yanmaması için polis ekiplerine haber verdik. Yani olay çok kısa süre içerisinde gerçekleşti. Çalışanımız çok dikkatli olmasına rağmen bir anlık gafletle gitti. Polis ekipleri kamera kaydını izlediğinde bilinen kişilerin olduğunu belirtti. Marketlerden yağ, deterjan gibi malzemeler çalan kişiler olduğu söylendi. İnşallah emniyet güçlerimiz kısa süre içerisinde yakalar. Ceza almalarını isteriz. Kendimiz de ne gerekiyorsa mahkemeye başvuracağız" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER