© Haber Acıpayam 2022

Evlilik Okulu’nda 44. dönem mutluluğu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 44. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan çiftlere sertifikalarını veren Başkan Osman Zolan, "Aile toplumumuzun en değerli varlığıdır. Aile güçlü olursa toplumda sağlıklı olur" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 44. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 44. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve 44. dönem eğitim alan kursiyerler katıldı. Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi'nde düzenlenen kapanış programında yaptığı konuşmada, Evlilik Okulu’na gelerek eğitim alan çiftleri kutladı. Ailenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Sizleri tebrik ederim. Allah’ım hayırlı mübarek eylesin. Evlilik çok kutsaldır. Toplumun en değerli varlığı ailedir. Aile güçlü olursa toplumda aynı vücut gibi sağlıklı olur. Hassasiyet gösterip bu eğitime katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan başta hocamıza ve emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi

 

"Güçlü Evlilikler sağlıklı toplumu oluşturur"

 

Evlilik Okulu ile mutlu bir ailenin temelinin atılması için gerekli eğitimler verildiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Evliliğiniz hayırlı, mübarek, yolunuz açık olsun. İnşallah güzellikler artarak çoğalsın. El ele, kol kola inşallah bir ömür boyu yürüyüşünüz daim olsun." Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Evlilik Okulu’nun 44. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER