© Haber Acıpayam 2022

Evlilik Okulu’nda 44. dönem mutluluğu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği "Sağlıklı Evlilik Okulu" 44. dönemi tamamlandı. Eğitimlerini tamamlayan çiftlere sertifikalarını veren Başkan Osman Zolan, "Aile toplumumuzun en değerli varlığıdır. Aile güçlü olursa toplumda sağlıklı olur" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Sağlıklı Evlilik Okulu'nda 44. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde 44. Dönem Sağlıklı Evlilik Okulu Sertifika Töreni düzenlendi. Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve 44. dönem eğitim alan kursiyerler katıldı. Başkan Osman Zolan, Kent Konseyi'nde düzenlenen kapanış programında yaptığı konuşmada, Evlilik Okulu’na gelerek eğitim alan çiftleri kutladı. Ailenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Sizleri tebrik ederim. Allah’ım hayırlı mübarek eylesin. Evlilik çok kutsaldır. Toplumun en değerli varlığı ailedir. Aile güçlü olursa toplumda aynı vücut gibi sağlıklı olur. Hassasiyet gösterip bu eğitime katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Katkı sağlayan başta hocamıza ve emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi

 

"Güçlü Evlilikler sağlıklı toplumu oluşturur"

 

Evlilik Okulu ile mutlu bir ailenin temelinin atılması için gerekli eğitimler verildiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Evliliğiniz hayırlı, mübarek, yolunuz açık olsun. İnşallah güzellikler artarak çoğalsın. El ele, kol kola inşallah bir ömür boyu yürüyüşünüz daim olsun." Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Evlilik Okulu’nun 44. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını verdi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır

Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.

Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm

Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.

Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor

Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı

Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.

Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı

Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor

Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.

TÜM HABERLER