Fedakar çiftçi yeni traktörüne Büyükşehir ile kavuştu
ACIPAYAMDenizli'nin Buldan ilçesinin Türlübey Mahallesinde 2 Ağustos'ta yaşanan orman yangınına müdahale ederken traktörüyle birlikte alevlerin arasında kalan çiftçi Süleyman Köylüoğlu, yeni traktörüne Denizli Büyükşehir Belediyesi ile kavuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, orman yangınına tankerle su taşırken traktörü alevlerin arasında kalıp küle dönen çiftçi Süleyman Köylüoğlu’nu ziyaret ederek kendisine yeni traktör alacakları müjdesini vermişti. Fedakar çiftçinin yeni traktörünü Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Süleyman Akbulut Türlübey Mahallesi'nde teslim etti. Traktörü gördüğü anda duygulanan ve çok sevinen çiftçi Süleyman Köylüoğlu, kendisini olayın ilk anından itibaren yalnız bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti.
1 haftada yeni traktörüne kavuştu
Olay günü yaşananları anlatan Süleyman Köylüoğlu, “Evleri kurtardık ama traktörümüz yanmıştı. Olayı duyduğu ilk andan itibaren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bizimle hep ilgilendi, Allah razı olsun. Sürekli arayıp tesellide bulundular. ‘Gereken neyse yapacağız’ dediler. Şükürler olsun hayattayım, ailemin ve çocuğumun yanındayım. Allah razı olsun, Başkanımız sözünü tuttu ve bir hafta içerisinde traktörü getirdi. Kolum iyileşince çalışmaya başlayacağım. İnşallah bir daha böyle olaylar yaşanmaz. Olursa da yine müdahale ederim, orman, evler, köyümüz bizim. İtfaiyeci arkadaşlar bizim için uğraşıyor. Yine yardıma koşarız” diye konuştu.
Başkan Zolan: "Seferberlik ruhuyla yaralarımızı sarıyoruz"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise sosyal medya hesabından Köylüoğlu'nun yeni traktörüne kavuştuğunu paylaştı. Başkan Zolan açıklamasında, “Buldan’daki yangında canı pahasına bize yardıma koşan Süleyman Köylüoğlu kardeşimizin yanan traktörü yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir traktör alıp kendisine teslim ettik. Seferberlik ruhuyla yaralarımızı sarıyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.