© Haber Acıpayam 2022

Freni patlayan kamyondan fırlayan sürücü hayatını kaybetti

 Denizli’nin Çivril ilçesinde yokuş aşağıya inerken freni patlayan kamyondan fırlayan sürücü hayatını kaybetti. Sürüklenerek karşı şeride geçen ve beton bariyerleri paramparça eden kamyonun, başka araçlara çarpmaması yaşanabilecek bir facianın önüne geçti.

Kaza, öğle saatlerinde Denizli - Çivril karayolu Zıpır Rampasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Uşak'tan Denizli istikametine seyir hainde olan Hasan Hüseyin Çalkın (46) idaresindeki 09 EV 074 plakalı kamyon, Çivril ilçesini geçip Zıpır Rampasından inişe geçtiği sırada freni boşladı. Sürücü, hızlanarak yokuş aşağıya inmeye başlaya kamyonun başka araçlara çarpmaması için büyük bir mücadele verdi. Orta refüjdeki beton bariyerleri paramparça eden kamyon, karşı şeride geçerek devrildi. Sürüklenmeye devam eden kamyondan fırlayan sürücü Çalkın, araçtan metrelerce fırlayarak olay yerinde feci şekilde can verdi.

Bir süre sürüklenerek yolun ortasındaki refüjde ters dönen kamyonun, yoldan geçen diğer araçlara çarpmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine giden sağlık görevlileri kanlar içinde kalan sürücünün hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar ardından, sürücünün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Hurdaya dönen kamyonun çekiciyle bölgeden uzaklaştırılmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

TÜM HABERLER