© Haber Acıpayam 2022

Fuhuş operasyonunda 9 kişiye 10 bin lira ceza kesildi

Denizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 335 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 16 bin 984 kişi sorgulanırken, aranması olan 75 şahıs tutuklandı.

Denizli’de gerçekleştirilen denetimlerde 26 Aralık 2022 ile 2 Ocak 2023 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 335 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 16 bin 984 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Denetimlerde bir apart ve masaj salonunda fuhuş olayına karışan 9 kişiye toplam 10 bin 539 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 2 kişiye ‘Fuhşa teşvik ve aracılık etmek’ suçundan adli işlem yapıldı. İki kahvehanede kumar oynadığı tespit edilen toplam 10 kişiye 31 bin 606 TL idari para cezası uygulanarak, 2 kişiye ‘Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan adli işlem yapıldı. İki umuma açık eğlence yerinde yapılan denetimde ise 6 kadının gelen müşterilere konsomasyon yaptığı tespit edilerek, gerekli işlem yapıldı.

Apart yetkilisi 3 kişiye 53 bin 568 TL idari para cezası
1774 sayılı kimlik bildirme kanunu çerçevesince geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 8 ayrı adreste bulunan toplam 174 apart dairesi kontrol edilerek, 3 apart yetkilisine Kimlik Bildirme Sistemine (KBS) bağlanmadığından 53 bin 568 TL idari para cezası uygulandı.

75 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı
Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 75 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 5 adet tabanca, 1 av tüfeği, 75 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, 1 adet jop, 13 adet çalıntı futbol topu, 2 adet çalıntı motosiklet, 4 adet çalıntı bisiklet, 2 adet çalıntı yüzük, 2 adet çalıntı motosiklet, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 650 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER