Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
ACIPAYAMDenizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
17 Kasım Pazartesi günü Selçukbey Mahallesi Ali Marım Bulvarı'nda meydana gelen kazada, özel bir hastanede fizyoterapist olarak çalışan ve nişanlı olduğu öğrenilen Simge Bayram (26), direksiyon kursuna gitmek için yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istediği esnada S.T. (17), idaresindeki 34 DPB 653 plakalı otomobil ile çarptı. Kazada Simge Bayram metrelerce sürüklenirken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesinin ardından ambulansla Servergazi Devlet Hastanesine sevk edilen Simge Bayram yolda tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Ehliyetsiz olduğu tespit edilen otomobil sürücüsü S.T., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden ve nişanlı olduğu öğrenilen Simge Bayram'ın düğün hazırlığı yaptığı yakın zamanda düğünü olacağı belirtildi.
Emniyetteki ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyleyen ehliyetsiz sürücü S.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.