Gençler arasındaki silahlı kavgada kan aktı: 1 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde gençler arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi bacağından yaralandı.
Olay, Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgeye göre; Fatih Kapalı Pazaryerinde karşı karşıya gelen iki genç grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen arbedede, 17 yaşındaki R.Ş. isimli genç bacağından yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından vurulduğu anlaşılan R.Ş., sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinden ardından ambulansla PAÜ Hastanesi acil servisine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan R.Ş.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kavgaya karışan ve ekiplerin olay yerine geldiğini görünce olay yerinden uzaklaşan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi amacıyla çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.