© Haber Acıpayam 2022

GENÇLER BU FESTİVALİ SAKIN KAÇIRMAYIN!

Büyükşehir’den Genç Yetenekler Festivali Gençler bilim, sanat ve teknoloji alanında yeteneklerini sergileyecekÜnlü isimler, konserler, Teknofest ödüllü takımlar bu festivaldeDenizli Büyükşehir Belediyesi 3 gün sürecek Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. Teknofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde Denizlili gençlerbilim, sanat ve teknoloji alanında çalışmalarını sergileyecek. Adem Metan’dan, Nalet Bebe’ye, Berfu-Eser Yenenler’den Ümit Erdim ve Muscar’a birçok ünlü ismin yer alacağı festival konserler, tiyatro gösterileri, söyleşi, panel ve çalışma atölyeleri ile dolu dolu geçecek.

Gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle “Genç Dostu Şehir” ödülü unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, eşine az rastlanır bir gençlik festivaline imza atıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda; bilim, teknoloji ve sanat alanında kendi imkanlarıyla çalışmalar yaparak ülkemize katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek, gerçekleştirdikleri projeleri sergilemek ve tanıtmalarına imkan sağlamak amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali düzenliyor. 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde kapılarını açacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali 3 gün sürecek. Festivale katılan öğrenci ve gençlerin oluşturduğu 95 takım, kendi imkanlarıyla yaptıkları bilim, sanat ve teknoloji alanındaki projelerini sergileyecek.

 

7’den 70’e tüm vatandaşlar davetli

 

Tekonofest ödüllü takımların da yer aldığı festivalde;ünlü isimlerle söyleşiler, talkshowlar, paneller, konserler, tiyatro gösterileri ve çalışma atölyeleri (workshop) düzenlenecek. Gençlerin severek takip ettiği Adem Metan, Nalet Bebe, Berfu-Eser Yenenler, Ümit Erdim, Muscar ve Ümit Erdim gibi ünlü isimler festivalde yer alacak, bilim, sanat ve teknoloji alanlarında söyleşiler gerçekleştirecek. Denizli’de bulunan yerel rock gruplarının konserleri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da tiyatro oyunları ile festivale renk katacak. 7’den 70’e tüm vatandaşların davetli olduğu festivalde masa tenisi, dart, mini golf gibi spor aktiviteleri gerçekleştirilecek. Ayrıca ücretsiz planetaryumgösterimleri yapılacak.

 

Gençlerin ufkunu açacak

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini 3 gün sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Yetenekler Festivali’ne davet etti. Festival ile bilim, sanat ve teknoloji alanında kendi imkanı ile çalışmalar yaparak ülkeye katkı sunmaya gayret eden gençleri desteklemek istediklerini kaydeden Başkan Zolan, “İlk kez düzenleyeceğimiz Genç Yetenekler Festivalimiz ile gençlerimizin ufuklarını açmayı, geleceği inşa ederken teknoloji, bilim ve sanat alanında gelişimlerine katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi. Festivalde konserlerden söyleşilere, tiyatro gösterimlerinden panellere birçok program ve etkinliklerin yer alacağını kaydeden Başkan Zolan, “Gençlerimizin daha donanımlı ve nitelikli olması için tüm imkanlarımızıseferber ediyoruz. Çünkü biz biliyoruz ki, gençlik demek gelecek demektir. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı festivalimize bekliyorum.”

 

Genç Yetenekler Festivali programı

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER