Gençler hünerlerini sergileyecek
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli bünyesinde açılanresim, karikatür, geleneksel Türk el sanatları(Minyatür, Hüsn-ü Hat, Ebru ve Tezhip),kaligrafi ve fotoğrafçılık kulüplerinin yıl boyunca yaptığı eserler Karma Sergi ile beğeniye sunulacak. 9 Haziran 2022 Perşembe günü saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Ve Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluşacak sergide Genç Denizli kulüplerinde 2021-2022 eğitim yılında kurslara katılan 272 öğrencinin toplam 474 eseri görücüye çıkacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlerin yıl boyunca yaptığı birbirinden güzel eserlerin 9-16 Haziran tarihleri arasında sergileneceğini belirterek, “Denizlili hemşehrilerimizi bu sanat eserlerini görmeye davet ediyoruz” dedi.
Genç Denizli, gençlere ışık tutuyor
Karma sergide yer alan el emeği göz nuru eserlerin herkesin muhakkak görmesi gerektiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Genç Denizli projesi hayata geçtiği günden bugüne gençlerimize ışık tuttu. Açılışını gerçekleştireceğimiz sergide farklı sanat dallarından eserler görücüye çıkacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerimizi kültür, sanat ve sporla buluşturmaya, yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Bu özel sergiye tüm hemşehrilerimi bekliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.