HASAN TAHSİN AKINCI GEZİCİ KÜTÜPHANEMİZ ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN YOLLARA DÜŞÜYOR
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi kütüphaneye gidemeyenlerin artık ayağına gidiyor.
Acıpayam Belediyesi’nin kısa zaman içinde faaliyete geçirdiği Gezici Kütüphane, mahallelerde kitap okumak isteyen herkese ulaşacak.
Korona virüs salgını nedeniyle kütüphanelere gidemeyen çocuklar, artık Acıpayam Belediyesinin faaliyete geçirdiği “#GeziciKütüphane” aracılığıyla kitaplara daha kolay ulaşacak.
Yakın zamanda faaliyete geçirilecek olan Acıpayam’da ilk kütüphaneyi kuran #HasanTahsinAkıncı'nın adını taşıyan Gezici Kütüphanenin elektriği güneş enerjisinden sağlanacak ve aynı zamanda bilim otobüsü olarak da hizmet verecek.
Acıpayam Belediyesi Kültür veSosyal İşlerMüdürlüğü kitap bağışı yapmak isteyenlerin bağışlarını kabul edecek.
Kitap bağışı yapmak isteyen vatandaşlar Acıpayam Belediyesi WhatsApp İhbar Hattı numarası
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.