Hasta taşıyan ambulans dolmuşla çarpıştı; 2 yaralı
ACIPAYAMDenizli’de hasta taşıyan ambulansın şehir içi dolmuşuyla çarpıştığı trafik kazasında bir sağlıkçı ile dolmuştaki bir yolcu yaralandı.
Kaza, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Denizli Devlet Hastanesi’ne hasta taşıyan A.B. kontrolündeki ambulans, 2. Ticari Yol üzerinde seyreden ve manevra yapmaya başlayan A.K. hakimiyetindeki 20 M 0665 plakalı şehir için dolmuşuna yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle minibüsün kapısı yerinden çıkarken, vatandaşlar ise yardıma koştu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.
Olay yerine giden sağlık görevlileri ambulansta bulunan hastayı ve kazada hafif yaralanan sağlıkçı İ.A. ile minibüsteki yolcuyu hastaneye kaldırdı. Bir süre trafiğin kapatıldığı yolda ekipler kontrollü geçiş sağladı. Kazanın ardından araç sürücüleri ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Araçların kaldırılması ardından trafik normal olarak sağlandı
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.