Hastalıklarına rağmen korona virüsü yenerek alkışlarla taburcu oldu
ACIPAYAMDenizli’de korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan hasta verdiği mücadelenin ardından hastaneden alkışlarla uğurlandı. Veysel Karaşin, “Doğal besleniyorum ve önceden kalp rahatsızlığım, ayrıca şeker, tansiyon hastasıyım tedavi sürecimi güzel bir şekilde tamamlayarak taburcu oldum” dedi.
Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği görevi yapan 49 yaşındaki Veysel Karaşin, korona virüs testi yaptırdı. Test sonuçları pozitif çıkan Karaşin hastanede tedavi altına alındı. Korona virüs tedavisi gören Karaşin 14 günlük mücadelenin ardından tekrar test yapıldı. Korona virüs testi negatif çıkan Karaşin hastaneden alkışlarla taburcu edildi.
“Şeker ve tansiyon hastasıyım ancak bağışıklık sistemimi ve antikorlarım çok güçlüydü”
Veysel Karaşin, hastaneye gittiğinde hiçbir belirti yaşamadığını ancak testlerin pozitif çıkması nedeniyle Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğünü belirtti. Karaşin, “Önceden kalp rahatsızlığımdan dolayı stent takılmıştı. Ayrıca şeker ve tansiyon hastasıyım ancak bağışıklık sistemimi ve antikorlarım çok güçlüydü. Acı biberi, soğan ve sarımsağı çok tüketiyorum ve doğal besleniyorum. Hiçbir şekilde etkilenmeden tedavi sürecimi tamamlayarak taburcu oldum. Bana tedavim boyunca yardımlarını esirgemeyen mesai arkadaşlarıma, sağlık çalışanlarımıza ve Buldan halkıma teşekkür ediyorum. Allah herkese sağlık versin” dedi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.