© Haber Acıpayam 2022

Hayırsever iş adamı 49 yıl önce mezun olduğu okula yardım ediyor

 Denizli’de hayırsever iş adamı mezun olduğu okula 49’uncu yılında yardım etmeye devam ediyor. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokuluna yazılım ve tasarım beceri atölyesi yapımını üstlenen hayırsever iş adamı Çal Kaymakamlığında protokol imzaladı.
İstanbul’da inşaat sektöründe bulunan hayırsever iş adamı Salih Kuzu, 2017 yılında ise eğitim gördüğü Çal ilçesi Hançalar Mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu’nun onarımı ile yemekhane, konferans salonu yapımını üstlenerek eğitime katkıda bulundu. Okulun modern bir okul olması için mezun olduktan sonra zaman zaman okula ziyaretlerde bulunan Salih Kuzu, mezun olmasının 49’uncu yılında ise ilk ve ortaokul bünyesinde yazılım ve tasarım beceri atölyesi yapımını üstlendi. Çal Kaymakamlığı makamında gerçekleşen imza törenine, Kaymakam Selin Sarı, hayırsever iş adamı Salih Kuzu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Temel protokol imzaladı. Çal Kaymakamı Selin Sarı, 21’inci yüzyıl dijital okuryazar becerilerinin öğrencilerimize kazandırmak adına atölyenin yapımını üstlenen hayırsever işadamımız Salih Kuzu'ya teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER