Honaz Dağında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
ACIPAYAMDenizli’nin Honaz ilçesinde ormanlık alanda başlayan yangın, zamanında müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangında 1 hektar alan zarar gördü.
Edinilen bilgiye göre; Denizli'nin Honaz ilçesine bağlı Aşağıkaraçay Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kuru ortaların tutuşmasıyla başlayan yan örtü yangınına Denizli Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 7 arazöz, 4 su ikmal aracı, 2 ilk müdahale aracı, 1 helikopter ve 52 personel ile karadan ve havadan müdahale edildi.
Orman ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu büyümeden kontrol altına alınan yangın bölgesinde soğutma çalışmalarına devam edildiği öğrenildi. 1 hektar alanın zarar gördüğü yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.