© Haber Acıpayam 2022

İhtiyaç sahiplerine hasta yatağı desteği

Merkezefendi Belediyesi yatağa bağımlı vatandaşlara bir nebze de olsa destek olmak amacıyla hasta yatağı veriyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen birçok faaliyetlerle adından söz ettiren Merkezefendi Belediyesi, insani değerlere sahip çıkmaya devam ediyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde ekonomik durumu yetersiz olan ve epikriz raporuna sahip olan vatandaşların tedavi süreçlerinde kullanmak üzere çift motorlu hasta yatağı desteği sağlanıyor. Bu sayede yatağa bağımlı hastaların evdeki bakımını kolaylaştırmak ve hastaların konforunu artırmak için çift motorlu hasta yatağı hem hastaların hem de ailelerinin hayatını kolaylaştırıyor. Gelen talepler titizlikle değerlendirildikten sonra zor durumdaki ihtiyaç sahibi hastalara çift motorlu hasta yatağı desteği sağlanacak.

“Vatandaşlarımızın her zaman yanındayız”
Engellilerin, yaşlıların ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarına devam ettiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Evden çıkamayan, hareket kabiliyeti az veya hiç olmayan, yatağa bağımlı vatandaşlarımıza bir nebze de olsa rahat etmelerini sağlamak gayesi ile hasta yatağı desteğinde bulunuyoruz. Ekonomik zorluk çeken ailelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda sıkıntılarını her zaman gidermeye çalışıyoruz. Engelli, hasta ve yaşlı vatandaşlarımıza talepleri doğrultusunda elektronik hasta yataklarını teslim ettik. Hastane tipi donanımlı ve kumandalı yatakların çift motoru sayesinde yaşlı vatandaşlarımız hem sırt hem de ayak kısmını rahat bir şekilde hareket ettirilebiliyor. Elektronik yatak sayesinde hasta yakınları, hastaların yemek yeme, dinlenme gibi ihtiyaçlarını daha rahat ve konforlu bir şekilde karşılayabiliyor. Merkezefendi Belediyesi olarak iyi günümüzde, kötü günümüzde, hastalıkta sağlıkta hep beraberiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER