İki grup gencin kavgasında bıçaklar çekildi; 3 yaralı
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde iki genç grup arasında çıkan bıçaklı kavgada kan aktı. Aynı taraftan 3 kişinin bıçaklandığı kavgada yaralılar araçlarla hastanelere kaldırılırken, kayıplara karışan şüpheliler teker teker toplandı.
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Akçeşme Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iki genç grup sokakta tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine aynı taratan olan Cihat E. (26), kardeşi Yasin E. (25) ve İbrahim C. (25) bıçaklandı. Karşı gruptan Celal A., Onurcan E., Hüseyin K. ve diğer arkadaşları araçlarına binerek bölgeden uzaklaştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. O esnada yaralılar kendi araçlarıyla hastaneye götürüldü. Ekipler yaralılardan aldığı bilgiler çerçevesinde kaçan şüphelilerin kimliğini tespit etti.
Şüpheliler adreslerinde yakalandı
Olayın gerçekleştiği alanda inceleme gerçekleştirilirken, ekipler kentin farklı noktalarında kimliklerini tespit ettiği şüphelileri yakaladı. Yakalanan şüpheliler ifadeleri için karakola götürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ise ciddiyetini koruduğunun öğrenildi.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.