© Haber Acıpayam 2022

İki gündür kayıp olan 18 yaşındaki genç parkta ölü bulundu

Denizli’de iki gündür kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Kerim Kartiz isimli genç, bir parkta ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Denizli’nin Kale ilçesinde oturan 18 yaşındaki Kerim Kartiz, iki gün önce evinden ‘Denizli’ye gidiyorum’ diyerek ayrıldı. Ailesi, bir daha geri dönmeyince kayıp ihbarında bulundu. Bu sabah saatlerinde Bağbaşı Mahallesi’nde yürüyüş yapan vatandaşlar ile temizlik görevlileri bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde hareketsiz yatan ve hayatını kaybettiği tespit edilen kişinin 18 yaşındaki Kerim Kartiz olduğu belirlendi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Gencin ölü bulunduğu alanda boş çakmak gazı tüpleri dikkat çekti. 18 yaşındaki Kerim Kartiz’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER