Işık ihlalinin neden olduğu ölümlü kaza kameraya yansıdı
ACIPAYAMDenizli’de otomobillerin kavşakta çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaza anı anbean kameralara yansıdı.
Kaza, akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Kayalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezine doğru gelirken Akça Caddesi’ne dönen Faruk D. yönetimindeki 20 EB 574 plakalı otomobil, Menderes Bulvarı Kavşağı'na geldiğinde Denizli’den Sarayköy istikametine gitmekte olan Çağdaş B.’nin kullandığı 35 ACN 288 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kırmızı ışık ihlali sonucu meydana geldiği iddia edilen kazada, diğer aracın göbekten vurduğu otomobil taklalar atıp yön tabelasına çarparak durabildi. Çarpışmanın şiddetiyle takla atan lüks aracın hurdaya döndüğü, diğer otomobilde de büyük maddi hasarın oluştuğu kazada, 20 EB 574 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan sürücünün kardeşi Zülfikar Dinç (48) hayatını kaybetti. Yaralı sürücüler ise ambulanslarla bölgedeki hastanelere sevk edildi.
Feci kaza kamerada
Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı kaza anı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Sarayköy istikametine giden 35 ACN 288 plakalı otomobilin, karşı yönden gelerek Akça Caddesi'ne dönmek için manevra yapan 20 EB 574 plakalı araca hızla çarptığı ve aracın çarpmanın etkisiyle taklalar attığı anlar yer aldı.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.