© Haber Acıpayam 2022

İtfaiye erlerine nefes kesen eğitim

 Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı personeller, K.K.D. kullanımı ve kapalı alanda yangınlara müdahale gibi konularda eğitim yaptı.
İtfaiye ekipleri her yıl binlerce olayda vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla canlarını hiçe sayarak mücadele ediyor. Zamanla mücadele eden itfaiye erlerinin sürekli olarak eğitim yapmaları gerekiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı erler, yıllık eğitim programı kapsamında bir dizi eğitim yaptı. Daire başkanlığına bağlı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından verilen eğitimde nefes kesen anlar yaşandı. İtfaiye erlerine Kişisel Koruyucu Donanımların (KKD) kullanımı, kapalı alan yangınlarına müdahale, akaryakıt yangınlarına müdahale ve sürüş teknikleri eğitimleri verildi.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER