İyilik yapmak isterken canından olan sürücünün son görüntüleri ortaya çıktı
ACIPAYAMDenizli’nin Sarayköy ilçesinde, yolda gördüğü lastiği kaldırmak için aracından indiği esnada arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücünün son görüntüleri ortaya çıktı.
13 Temmuz akşamı saat 21.30 sularında Sarayköy ilçesinde meydana gelen kazada, Denizli'den Nazilli istikametine kendi aracıyla yolculuk eden Celal Salar (44), Aydın-Denizli karayolu Sarayköy Kavşağına yaklaştığında yolda bir lastiğin tehlike oluşturduğunu fark etti. Aracını yol kenarına park eden Salar, başka lastiğin kazalara sebebiyet vermemesi adına yoldan kaldırmak için hareket etti. Lastiği yolun dışına atmaya çalıştığı esnada Salar’a yine aynı istikametten gelen 32 FF 238 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Salar yola düşerken, diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ve trafik ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı incelemede Salar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Celal Salar'ın cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Kazaya karışan araç, çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Salar'ın cenazesi Aydın'ın Nazilli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Celal Salar’ın kaza sonrası son görüntüleri ortaya çıktı. Bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Salar’a vuran aracın yol kenarında beklediği anlar yer alıyor. Cep telefonu kamerasında ise kazaya karışan araçtan detaylar ve yol üzerinde ekiplerin çalışmaları görüldü.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.