İzinli dışarı çıkan yaşlı vatandaşların salıncak sevinci
ACIPAYAM65 yaş ve üstü vatandaşlar için uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına verilen ara sonrası Denizli'de yaşlı vatandaşlar park ve bahçelere akın etti. Kimi yaşlı çiftler salıncaklarda birbirlerini sallarken, kimileri ise yürüyüş ve spor yaptılar.
Korona virüs tedbirleri kapsamında yaşlı vatandaşlara verilen 4 saatlik sokağa çıkma izni sonrası Denizli’deki park ve bahçeler yaşlı vatandaşlarla doldu. Parklarda yürüyüş yapan vatandaşlar aylardır dışarı çıkamamanın acısını çıkarırken, bazı vatandaşlar adeta çocuklarına geri döndü. Mürvet (68) ve Mehmet Abaza (71) çifti yaklaşık 2 ayın ardından sokağa çıkmanın mutluluğunu salıncakta sallanarak çıkardılar. Dışarı çıktıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden çift, virüs tehlikesinin bir an önce bitmesini beklediklerini kaydetti. Mehmet ve Mürvet Abaza çifti, evde vaktin zor geçtiğini ancak buna rağmen tedbirlere riayet ettiklerini ifade etti. “Yürümeyi bile unuttum” diyen Mürvet Abaza, bir an önce tehlikenin geçmesini beklediklerini dile getirdi.
“Cezaevinden firar etmiş gibiyiz”
Salıncakta sallanarak dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşayan Mehmet ve Meryem Yumuç çifti ise sürekli evde kalmanın zor olduğunu aktararak, arada tatlı kavgaların da yaşandığını esprili bir dille anlattı.
Yurdagül Ayna (67) ise, “Cezaevinden firar etmiş gibiyiz” sözleri ile herkesi gülümsetti.
İlginizi Çekebilir
Karşıdan karşıya geçmek isteyen kadın otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti
Denizli’de karşıdan karşıya geçmek isteyen kadına otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın olay yerinde hayatını kaybetti.
Emekli öğretmen, doktor ile aralarında yaşanan mesai kavgasının detaylarını anlattı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aile hekimi ile emekli öğretmen arasında yaşanan mesai tartışmasında darbedilen emekli öğretmen M.A.A., olayla ilgili açıklamada bulundu. M.A.A. "Ben ona hiç küfür etmedim. Hiç tanımadığım bir insana niye telefonda küfür edeyim. O bana küfür ve hakaretlerde bulunarak tehdit etti. Fotoğraflarda bu sabit, doktor arabasıyla hızla ters yönden gelip benim önümü kesti" dedi.
Videoyla ihbar edilen sürücüye 46 bin lira ceza kesildi
Denizli'de abartılı egzozla dolaştığı için video görüntüsü ile şikayet edilen sürücü, ehliyetinin de olmadığı anlaşılınca 46 bin 621 lira cezaya çarptırılarak, araç trafikten men edildi.
Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apart dairesinde yalnız yaşayan 65 yaşındaki adam evinde ölü bulundu.
Motosikletlilerin tehlikeli yardımlaşmasına ceza
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde arızalı bir motosikleti, iple kendi aracına bağlayıp götürerek trafiği tehlikeye atan diğer motosiklet sürücüsüne 3 bin lira ceza kesildi.
Küçük çocuğa trafikte otomobil kullandırdılar
Denizli’de trafiğin en yoğun olduğu noktalardan birisi olan Lise Caddesinde 8-10 yaşlarındaki çocuğun, lüks bir otomobili kullandığını gören sürücüler gözlerine inanamadı. Yaşanabilecek bir kazada hem çocuğu hem de diğer sürücüleri tekliye atan ebeveyn tepki topladı.