Kaçakları taşıdığı düşünülen minibüsten mevsimlik tarım işçileri çıktı
ACIPAYAMDenizli’de şüpheli bir minibüste kaçak göçmenlerin taşındığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, uzun süre takip edilen aracı durdurduklarında bambaşka bir manzarayla karşılaştı. Mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün ehliyetsiz sürücüsüne ceza uygulandı.
Olay; Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 31 BD 754 plakalı minibüs ile kaçak göçmenlerin taşındığının ihbar edilmesi üzerine ekipler harekete geçti. Sarayköy ilçesinden kent merkezine kadar takip edilen minibüs, Fevzi Çakmak Bulvarı'nda durduruldu. Ekipler tarafından yapılan kontrolde, araçta bulunan 10 kişinin kaçak göçmen değil mevsimlik tarım işçi olduğu ortaya çıktı.
Ekmek parası için gece yarısı yolculuk etmek zorunda olan mevsimlik taşım işçileri, bir anda polis ekiplerini karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Manisa’dan Antalya’ya çalışmaya gittiklerini söyleyen tarım işçilerinin yapılan sorgulamalarında herhangi bir olumsuzluğa rastlanılamazken, sürücünün ise ehliyetsiz olduğu belirlendi. Sürücüye trafik ekiplerince cezai işlem uygulanmasının ardından, işçiler yollarına devam etti.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.