© Haber Acıpayam 2022

Kadın Meclisi seçimini yaptı / “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Bilsen Özen güven tazeledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli projelere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir" dedi.

Kadın Meclisi seçimini yaptı

“Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir"

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu'nda Bilsen Özen güven tazeledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli projelere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 24. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Genel kurula, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, davetliler ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi çalışmalarına destek veren Başkan Zolan, Kent Konseyi Başkanı Değirmenci ve tüm yürütme kurulu üyelerine teşekkür etti. Özen, “Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan tüm kadınlarımızın; din, dil, ırk, siyasi görüş ayırt etmeksizin yanındayız. Beş yıl boyunca bu şekilde görev yaptık” diye konuştu. Bilsen Özen görev süreci boyunca gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlattı.

“Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık”

Başkan Osman Zolan ise, Kent Konseyinin tüm organlarıyla birlikte vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Kadın Meclisinin Denizli'de çok önemli işlere imza attığını ifade eden Başkan Osman Zolan, “Kadın toplumu ileri götüren, topluma güç veren kişidir. Kadın aslında anamız, kardeşimiz, yol arkadaşımız, eşimiz, evladımızdır. Ülkemize ve topluma çok büyük katkılar sağlayan, gece gündüz çalışan kadınlarımıza en üst noktada destek olma noktasında gayret gösteren Kadın Meclisini tebrik ediyorum” dedi. Kadınlara her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Osman Zolan, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kadın Meclisinin çalışmalarına tam destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kadınların eğitimli ve güçlü olması çok önemli

Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise, Kadın Meclisinde görev alan Bilsen Özen ve tüm gönüllülere verdikleri emek için teşekkür etti. Ök, “Toplumda gerçekten biz kadınlara çok büyük görevler düşüyor. Kız çocuklarını yetiştiren de, erkek çocuğunu yetiştiren de annedir. O yüzden biz kadınların eğitimli ve güçlü olması çok önemlidir. Önemli olan bilgi sahibi olmamız ve buna ulaşamayan kadınlarımıza ulaşmamız. Onlar da sizin sayenizde, doğru örneklerle olacak. Kadın Meclisi genel kurulunun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından tek liste olarak gidilen seçimde Bilsen Özen yeniden Kadın Meclisi Başkanlığına seçildi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER