Kağıt toplayıcısını, kağıt toplayıcısı soydu
ACIPAYAMDenizli’de altı yıldan bu yana hurda kağıt toplayıcılığı yapan Ramazan Horzum’un gün boyu toplayıp el arabası üzerinde biriktirdiği hurda kağıt ve kartonlar başka bir kağıt toplayıcısı tarafından çalındı. Topladığı hurda kağıtları çalınan Horzum, polise şikayetçi oldu.
Olay 15 Mayıs Mahallesi 764 sokak üzerinde meydana geldi. Hurda kağıt toplayarak geçimini sağlamaya çalışan 55 yaşındaki Ramazan Horzum, gün boyu topladığı hurda kağıtları el arabasının üzerinde toplayıp istifledi. Gece geç saatlerde başka bir kağıt toplayıcısı Horzum’un topladığı kağıtları kendi el arabasına yükledi. Yakındaki bir eve de giren kimliği belirsiz kağıt toplayıcı buradan da hurda demir parçalarını el arabasına yükleyerek olay yerinden uzaklaştı.
Topladığı hurda kağıtları çalınan Horzum, “Altı yıldan bu yana hurda kağıt topluyorum. Emekliyim ek gelir olsun diye kağıt topluyorum. Topladığım hurda kağıtları satmaya götürmek için el arabamın üzerine yüklemiştim. Geçe başka bir kağıt toplayıcısı, benim topladığım kağıtları kendi el arabasına yükleyip gitmiş çalmış. Aynı yerde başka bir eve giren aynı kişi buradan da hurda demirleri arabasına yükleyip çalmış. Bende topladığım kağıtları çalandan şikayetçi oldum. Emek emek topladığım kağıtlar çalındı” dedi.
İlginizi Çekebilir
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.
Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı
Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.
Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.
Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü
Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.