© Haber Acıpayam 2022

Kale ilçe ziyareti kaldığı yerden

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen hafta Tavas ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle Kale ilçe ziyaret programını yarıda kesmiş, ekipleri koordine etmek üzere yangın bölgesine gitmişti. Geçen haftaki ziyaret programında Kale Belediyesi, AK Parti Kale İlçe Teşkilatı, MHP Kale İlçe Teşkilatı, Kale Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve esnafla bir araya gelen Başkan Osman Zolan, dün (10 Ağustos Salı) ilçe programına kaldığı yerden devam etti. Başkan Zolan'a Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, AK Parti Kale İlçe Başkanı Bilal Tıkım, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Serhat Akbulut ve Ömer Faruk Özer ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Kale Kaymakamı Abdülkadir Şahin'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

                                                                                                              

20'den fazla orman yangını meydana geldi

 

Başkan Zolan daha sonra Şehit Ömer Halisdemir Tepesi'nde Kaleli muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, bu süreçte Denizli'de 20'den fazla orman yangını meydana geldiğini, yangınların Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü itfaiye ekipleri tarafından başarılı müdahalelerle büyümeden söndürüldüğünü söyledi. Yangınların seferberlik içinde, elbirliği ile kontrol altına alındığını vurgulayan Başkan Zolan, "Allah'ım beterinden korusun. Milletimiz yine bir ve beraber oldu, bu zorluğa da geçit vermedi. Her birine yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Başkan Zolan muhtarlarla toplantının ardından Kale ilçesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi personeli ile bir araya gelerek dertlerini dinledi.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER