Kardeşi ve yengesini miras için öldüren ağabey yakalandı
ACIPAYAMDenizli’de miras kavgasında tüfekle kardeşini ve yengesini vurarak öldürüp kaçan şahıs, İHA ve iz takip köpekleri ile yapılan çalışmalar sonucu ormanlık alanda yakalandı.
Olay, Acıpayam ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bugün öğle saatlerinde iki kardeş arasında miras paylaşımı nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ş.A.A. (55) ile kardeşi Süreyya Acar (50) arasında sokakta başlayan tartışmaya Süreyya Acar’ın eşi Zennur Acar da dahil oldu. Tartışma sırasında öfkelenen Ş.A.A., evine giderek tüfeğini aldı. O sırada Süreyya Acar ve Zennur Acar, 20 KS 492 plakalı araçlarına binerek olay yerinden uzaklaşmak istedi. Tüfeğini alarak tekrar olay yerine gelen Ş.A.A., kardeşi Süreyya Acar ile eşi Zennur Acar’a tüfekle ateş etti. Acar çifti hayatını kaybederken, ağabey olay yerinden kaçtı. Tüfek seslerini duyan çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, 2 çocukları olduğu öğrenilen Süreyya ve Zennur Acar’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilde hayatını kaybeden karı koca, olay yeri incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olay yerinden kaçan ağabey Ş.A.A.'nın ormanlık alanda saklandığını belirleyen jandarma ekipleri çalışma başlattı. Havadan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve iz takip köpekleri ile ormanlık alan tarandı. İHA'nın yukarıdan verdiği koordinatlarla hareket eden Denizli İl Jandarma Komutanlığı Takip Timlerine ait köpeklerin karadan takibiyle şahsın yeri belirlendi. Jandarma ekipleri tarafından ormanlık alanda yakalanan Ş.A.A. gözaltına alındı. Güvenlik önlemleri altında kırsal mahalleden çıkartılan zanlı, sorgulanmak üzere karakola götürüldü.
İlginizi Çekebilir
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı
Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.
Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor
Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.
LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.
Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.
Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı
Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.