Karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı adam canından oldu
ACIPAYAMDenizli’de karayolunda karşıdan karşıya geçmek isterken otomobilin çarptığı yaşlı adam yaşamını yitirdi.
Kaza, Denizli- Antalya karayolu Tavas kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli'den Antalya istikametine seyir halinde olan Ş. B. idaresindeki 20 BY 120 plakalı otomobil, karayolun karşısına yaya olarak geçmeye çalışan Adnan Yıldırım'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yıldırım, yola savrularak kanlar içerisinde kaldı. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri kapanan yolda trafiğin güvenliğini sağlarken, sağlık ekibi ise kanlar içerisinde kalan Yıldırım’a ilk müdahaleyi yaptı. Sağlık ekibinin müdahalesini cevapsız bırakan Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti.
Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Yıldırım'ın cenazesi otopsi için Tavas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yıldırıma çarpan otomobil sürücüsü Ş. B. ise gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.