© Haber Acıpayam 2022

Katil zanlısı bıçaklayarak öldürdüğü gence böyle yardım etmeye çalıştı

Denizli’de sokak ortasında bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 26 yaşındaki gence katil zanlısının bıçakladıktan sonra yardım etmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Olay, Pamukkale ilçesi Bağbaşı Mahallesi'nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Yusuf Aras (26) ile T.Y. isimli şahıs arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine T.Y., yanındaki bıçakla Aras’ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Aras, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası T.Y., bölgeye gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınan T.Y.’nin emniyetteki işlemleri devam ederken, katil zanlısının bıçakladığı Aras’ın yere düştüğünü görünce başucuna gelip yardım etmeye çalıştığı ortaya çıktı. T.Y.'nin bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan şahıstan da ambulansı aramasını istediği öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Aras’ın ailenin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili başlattığı inceleme devam ederken, Aras’ın cenazesinin otopsinin ardından yarın ailesine teslim edileceği belirtildi.
Kavga ve gencin bıçaklanma anı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Aras, T.Y.’nin kaldığı apartın önüne gelerek beklerken görülüyor. Aras bir süre bekledikten sonra T.Y. isimli şahıs dışarı çıkıyor. Karşı karşıya gelen Aras ile T.Y., birkaç saniye konuştuktan sonra birbirlerini tartaklamaya başlıyor. Ardından araya giren bir şahıs, ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Ancak ikili araya giren şahsa aldırmadan birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırıyor. Sonrasında ise sokağa taşan kavgada T.Y., cebinden çıkardığı bıçakla Aras’ı vücudunun çeşitli yerlerinden 5 defa bıçaklıyor. Öfkenin de etkisi ile bıçaklandığını sonradan anlayan Aras, olayı ayırmaya çalışan şahsa bir şeyler söyledikten sonra T.Y.’ye el kol hareketleri yaparak olay yerinden ayrılmaya çalışırken bir anda yere yığılıyor. Aras, aldığı bıçak darbelerine sadece 20 saniye dayanıp yere düşüyor. Gencin yanına giden T.Y., sırtüstü çevirdiği gencin kolunu ve kafasını tutarak yardım etmeye çalışıyor. T.Y, kavgayı ayırmaya çalışan şahıstan da ambulansı aramasını istiyor.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER