© Haber Acıpayam 2022

Kayıp olarak aranan gencin cesedi bulundu

Denizli'nin Tavas ilçesinde kaybolan ve 5 gündür kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Muhammet Çıralı'nın cansız bedeni, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Aydın'ın Kuyucak ilçesinin Başaran Mahallesi'nde kötü koku duyan vatandaşlar, arazide bir kişinin hareketsiz yattığını fark etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından hareketsiz yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından kimliği belirlenen gencin Denizli'de 5 gündür kayıp olarak aranan Muhammet Çıralı (25) olduğu öğrenildi. Olay yerindeki incelemelerin ardından gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Aydın Adli tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemelere göre Çıralı'nın motosiklet kazası sonucu olay yerinde öldüğü düşünülüyor.

Öte yandan, Çıralı'nın ailesinin 21 Temmuz Cumartesi gününden beri kendisinden haber alamadığı ve kayıp ilanı verdiği belirtildi. Her yerde evlatlarını arayan ailenin oğullarının yerini bulan kişi içinde 250 bin TL para ödülü verecekleri öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu

Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.

Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

Denizli’de 1 Nisan itibariyle ekmek 17,50 TL, simit ise 20 TL’den satışa sunulacak

Denizli’de Fırıncılar Esnaf Odası, esnafının artan maliyet baskıları sonrası fiyat düzenlemesinin gerçekleştiğini duyurdu. 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre, 200 gram ekmek 17,50 TL’den 100 gram simit ise 20 TL’den satışa sunulacak.

Mantar aramak için çıktığı doğada maymun buldu

Denizli'de ormanda maymunla karşılaşan vatandaş, ekipler gelene kadar hayvanı oyalamaya çalıştığı anları kayıt altına aldı

TÜM HABERLER