Kazada yaralanan eski Bakan Zeybekci: "Şu anda gayet iyi durumdayız"
ACIPAYAMMuğla’da geçirdiği kazada hafif yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, gözetim altında tutulduğu hastaneden kendisine ulaşmaya çalışanlara görüntülü mesaj göndererek, "Şu anda gayet iyi durumdayız. Merak etmeyin" dedi.
Muğla merkeze bağlı Yaylasöğüt Mahallesi yakınlarında geçirdiği kazada hafif şekilde yaralanan eski Ekonomi Başkanı Nihat Zeybekci ile eski Kızılay bölge müdürlerinden Dr. İbrahim Ünlü, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altında tutuluyor. Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğu, kolu kırılan Ünlü’nün ise başına dikiş atıldığı öğrenildi.
Kaza haberinin ardından kendisine ulaşmaya çalışanlara hastane odasından görüntülü bir mesaj gönderen Zeybekci, "Değerli dostlar, Allah'a şükürler olsun iyiyiz. Bir kaza geçirdik ve şu anda gayet iyi durumdayız. Merak etmeyin. Merak edip de arayan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum. Özellikle yakında bulunup gelmeye çalışan dostlara da hiç gerek yok. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim sizleri korusun. Allah'a emanet olun" dedi.
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Nihat Zeybekci’yi telefonla arayarak sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.