KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Denizli’ye geliyor
ACIPAYAMKKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı işbirliğinde düzenlenen programla 26 Aralık’ta Denizli’de olacak. Başkan Zolan’ın “Fahri Hemşehrilik” beratı vereceği Cumhurbaşkanı Tatar, gün boyu düzenlenecek programlarda Denizlililerle buluşacak.
KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 26 Aralık 2023 Salı günü Denizli Büyükşehir Belediyesi, Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği ve EkoAvrasya Vakfı işbirliğinde düzenlenen programla Denizli’de olacak. Cumhurbaşkanı Tatar’ın programı Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun’u ziyareti ile başlayacak. Daha sonra Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ziyarette bulunacak Cumhurbaşkanı Tatar, burada Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne hitap edecek. Başkan Osman Zolan Meclis toplantısında Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a “Fahri Hemşehrilik” beratı takdim edecek. Programın ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın ev sahipliğinde tarihi Kaleiçi Çarşısı’nı ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Tatar, Pamukkale Üniversitesi’nce düzenlenen “KKTC’nin Türk Dünyasındaki Stratejik Önemi Konulu Konferans ve Bayrak Töreni”ne katılacak.
İş dünyasıyla buluşacak
Cumhurbaşkanı Tatar, buradaki programın ardından Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, muhteşem doğasıyla herkesi kendine hayran bırakan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda incelemede bulunacak. Akşam programında ise Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Denizli Büyükşehir Belediyesi, AYSİAD ve EkoAvrasya Vakfı’nın ev sahipliğinde düzenlenecek yemekte Denizli iş dünyasıyla bir araya gelecek.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.