Kontrolden çıkan dondurmacı boş kanala uçtu
ACIPAYAMDenizli’nin Merkezefendi ilçesinde kontrolden çıkan dondurma yüklü kamyonet, tel örgüleri aşarak boş sulama kanalına uçtu. Kazada yaralanan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kanaldan çıkartıldı.
Kaza, Merkezefendi ilçesine bağlı Merkez Efendi Mahallesi Kz/6 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; marketlere dondurma dağıtımı yapmakta olan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki tel örgüleri aşarak boş sulama kanalına uçtu. Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su kanalına aracıyla birlikte uçan yaralı sürücüyü kurtarmak için hızla çalışma başlattı.
Sağlık ekiplerinin kanal içerisinde ilk müdahalesini yaptığı yaralı sürücü, itfaiye tarafından merdivenle kanaldan tahliye edildi. Kamyonette yüklü olan dondurmalar çevreye saçılırken, büyük maddi hasar oluşan kamyonet çekici yardımıyla kanaldan çıkartıldı.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.